Night City elképesztően élettel teli metropolisz lesz, ám a játék során csupán néhány járművet fogunk tudni valóban használni.

A CD Projekt RED várva várt játéka igen izgalmas kalandokat ígér Night City városában. Ahogy azt már több előzetesben is láthattunk, a járműveknek is nagy szerepük lesz: közlekedni tudunk, illetve autós üldözések is várhatók. Mivel a metropolisz az ígéretek szerint óriási lesz, valószínűleg szükség is lesz közlekedési eszközre.

A Cyberpunk 2077-ben elvileg sokféle formájú, méretű, gyártmányú, színű járművet lehet szerezni (venni vagy lopni).

Bár a fejlesztők azt mondták, hogy a repülő autókat nem áll majd módunkban használni, a helikopterek és a hajók használhatók lesznek, természetesen a hagyományos kocsik mellett. Íme tehát azon járművek listája, melyet már bejelentettek korábban a promóciós anyagokban. előzetesekben, képeken.

Quadra

Kép: Cyberpunk 2077

Quadra Turbo R – V vezette az előzetesekben, bár nem az övé

Type-66 – Klasszikus retro stílus Quadra

Type-66 „Reaver” – Egy helyi banda által módosított Quadra Type-66

Rayfield

Kép: Cyberpunk 2077

Aerondight S9 – Egy sportkocsi, ami a valóságban talán a Bugatti Veyronra és a Mercedes-Maybach Vision 6-ra hasonlít leginkább

Valefort

Kép: Cyberpunk 2077

Alvarado – Szintén egy retro stílusú jármű, modern kivitelben.

Thorton

Kép: Cyberpunk 2077

Nomad Special – Valójában ennek a modellnek még nem ismert a neve, de átalakított változata már több előzetesben megjelent. Egy valódi Lancia Delta-ra hasonlít. Ha a Nomad frakciót választjuk, ez a kezdőkocsi.

Yaiba

Kép: Cyberpunk 2077

Kusanagi CT3-H – Az egyetlen eddig bemutatott Cyberpunk 2077 motor. A Yaiba Kusanagi CT3-H először az E3 bemutatóban jelent meg.

A többi járműtől eltérően úgy tűnik, hogy a Kusanagi nem valós motoron alapszik. Inkább anime ihletésű, amiből a Cyberpunk sokat merít. Kaneda motorjára hasonlít az Akirából, a nevét pedig a Ghost in the Shell szereplőjétől kölcsönözték.

Militech

Kép: Cyberpunk 2077

Chevalier – Egy erősen páncélozott SUV, amelyet egy csúcskategóriás katonai technológiára szakosodott vállalat gyárt. Valószínűleg tele van mindenféle fegyverrel.

Tesla?

Cybertruck: Ó, igen. Korábban több Twitter bejegyzés is arra utalt, hogy a Tesla futurista járműve bekerülhet a játékba. Ezt azonban még nem igazolta semmi. Szóval egyelőre csak remélhetik a rajongók, hogy így lesz. Az biztos, hogy simán beleillene a világba.

Kép: Cyberpunk 2077

Bár eddig csak ennyit tudunk biztosan, a Cyberpunk 2077 rengeteg vezethető járművet ígér. Én speciel egy olyannak örülnék, mint KITT a Knight Rider-ben.

×