Nem sok örömük volt a Varus main LPL fanoknak az elmúlt időszakban, hiszen a karakter mind a 131 meccsen tiltva volt. Ezen a nemsokára érkező nerf segíthet.

Úgy tűnik, vannak olyan hősök, akik annyira erősek, hogy nem szabad egyszerűen meccsbe engedni őket. Úgy néz ki, Varus ebbe a csoportba tartozik, miután a League of Legends Pro League mind a 131 meccsén tiltva lett a karakter.

A leaguepedia adatai alapján az LPL első négy és fél hetében minden egyes meccsen ki lett tiltva Varus a poolból. Ez azért kiemelkedő, mert a második legaktívabb karakter Aphelios csupán 91 alkalommal lett tiltva és 19-szer be is hozták a meccsekre.

A tavaszi LPL szakaszban Varus a második legnépszerűbb ADC volt, 149 alkalommal játszottak vele a profik. Őt kizárólag Miss Fortune tudta megelőzni, így mind a két legnépszerűbb karakter ADC volt.

A Riot nem is megy el szó nélkül Varus számai mellett. A fejlesztők megerősítették, hogy a 10.14-es frissítésben nerfelik a népszerű ADC-t. A legfontosabb célkitűzés, hogy a Q és E képességének sebzését arányosan csökkentsék.

Szerintetek is túl erős a mostani erőviszonyok mellett Varus?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×