Az Apex Legends hőse, Crypto nemrég üzenetet kapott rég elveszett húgától, a játékon belül. Mila életben van.

A rendkívül pörgős battle royale játékmenet mellett, az Apex Legends-ben egyre jobban kibontakozik a történet is. A fejlesztők az utóbbi időben egyre több információt osztanak meg a világról, az egyes karakter háttérsztorijából, a világ működéséről.

Crypto, ahogy a neve is sugallja, mindig is egy titokzatos figura volt, mióta csak megjelent a 3. évadban. Korábban nem igazán fedték fel, hogy ki is ő, honnan jött, vagy miért csatlakozott az Apex játékokhoz. A Respawn leírásában Crypto, azaz Tae Joon lánytestvére titokzatos körülmények között eltűnt, hosszú ideje halottnak hitték.

Kép forrása: Respawn

Az Apex Legends legfrissebb titkos bemutatója azonban másról árulkodik. A legújabb mapmódosítás után ugyanis egy bunkerben egy Cryptot irányító játékos érdekes üzenetre bukkant.

Üzenetet kapott valakitől, aki állítása szerint Mila, a testvére.

A bunkerben található videót csakis Crypto drónjának segítségével lehet lejátszani. Az üzenetben Mila azt mondta, azt hitte testvére halott, sőt néhány részletet is közöl arról, hogy mi történt, mikor elváltak útjaik.

„T, itt Mi. A drón titkosítás protokollt használom, csak te hallhatsz engem. Bárkik is ők, eljöttek hozzám. Elmenekültem, de üldöznek. Azt hittem, meg fognak ölni. Azt hittem, megöltek téged” – mondja.


Sajnos azonban az üzenet nem teljes. Ahogy az indulásakor is látszik, ez az 1/3, vagyis Mila 3 üzenetet is küldött. Egyelőre nincs jel arra, hogy a második, illetve a harmadik rész mikor és hol bukkan majd fel. Valószínűleg mindegyik valamelyik bunkerben kap majd helyet.

Nem sokkal azután, hogy a játékosok felfedezték Mila első üzenetét, a hivatalos Apex Legends Twitter oldalon is feltűnt egy videó. Ebben Crypto laptopján látható egy felvétel, ami megerősíti, hogy valóban Mila az.

Hogy pontosan hová vezet Crypto története, azt csak az idő fogja megmondani. Valószínűleg hamarosan előkerül Mila üzenetének másik két része is. Így a jövőben egyre többet tudhatunk meg a titokzatos karakterről.

Téged érdekes Crypto története?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×