Megszédültek a Fortnite Lauch Padjei. A játék egyik legújabb területén, Authority-nél nem hajlandók rendeltetésszerűen működni.

Sajnos sűrűn előfordulnak bugok a Fortnite-ban. Ez nem azért történik egyébként, mert a fejlesztőket nem érdekli a játék, hanem azért, mert egy folyamatosan frissülő online játékot rettentően nehéz karbantartani. Már az is meglepő, hogy ilyen jól működik a temérdek játékelemmel telepakolt kliens. A spagetti-kód szereti megnehezíteni a fejlesztők munkáját, egy ördögi kört létrehozva ezzel. Ha kijavítják az „A” hibát, akkor „B” romlik el, s ha a „B”-t végre rendbe szedték, „C” borul meg. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy imádkozunk azért, hogy ne valami kulcsfontosságú játékelem szédüljön meg legközelebb.

Most sajnos egy kompetitívben is rendszeresen használt tárgy romlott el, a Launch Pad kezdett el furcsán viselkedni. Szerencsére nem a sziget teljes területén, csupán Authority-ben nem hozza azt a teljesítményt, amit elvárnánk tőle.

Launch Pads don’t work in Authority anymore? from FortniteCompetitive

Újonnan nem dob elég magasra, ráadásul a Glider sem nyílik ki zuhanás közben.

Kipróbáltuk, tényleg döcög a Launch Pad Authority-ben. Ráadásul a Fortnite közösség is egyre több bejelentést tesz a hibáról, így sajnos nem egy eseti problémáról beszélünk, sűrűn előforduló bug bukkant fel.

Making the most of the glider bug at the agency from FortNiteBR

Az Epic Games hivatalosan még nem reagált a hibára, de remélhetőleg legkésőbb a következő nagy frissítéssel orvosolják a szóban forgó bugot.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×