Végre valami újat mert mutatni az EA és bedobta a FIFA 20-ba a silver kihívásokat. Talán a közösség sem számított rá, a visszajelzések mégis rendkívül pozitívak.

Alig több mint 3 hónap van vissza a FIFA 20 életéből, így nem sok újdonságot várhatunk már ilyenkor a fejlesztőktől. Nem csak az EA emberei, már a közösség is inkább a FIFA 21-re készül, ennek ellenére szerencsére az aktuális epizód sem lesz elhanyagolva.

A tegnapi nap folyamán új kihívásokat adott hozzá az EA a FIFA 20-hoz, olyanokat, amiket idén még nem láttunk. Végre hozzá mernek nyúlni a játékosok rég használt lapjaihoz. Az új feladatok során silver lapokat kell használnunk, ezekkel kell 3 különböző feladatot teljesíteni.

Bár elsőre bele sem gondolunk, ezekben a kihívásokban bőven több van, mint egy átlagos FIFA 20 challenge. Az ezer éve nem használt lapjainkhoz nyúlhatunk vissza, sőt, az elvárások is egészen mások.

Amikor az első számú csapatunkkal játszunk, kiemelkedő teljesítményt várunk el, hisz annak felépítésébe rengeteg időt és energiát öltünk bele. A sok rare gold és speciális kártya ennek ellenére néha teljesen beborul, ekkor pedig nincs más hátra, mint rohamot kapni a tehetetlenségtől.

The silver objectives are the most fun I’ve had on fifa in a long time. from r/FIFA

Ezekben a kihívásokban közben a vesztesek nyugalmával játszhat mind a két fél, hiszen bár vannak kiemelkedő silver lapok, nagy átlagban középszerű labdarúgókról beszélünk. Így alacsonyabbak az elvárásaink, a vereség esetén sem vagyunk kiakadva, hogy nem hozza az elvárhatót a csapat.

Ezzel a három kihívással igazi gyémántra lelt az EA, hiszen akár ilyen apróságokkal is nagy örömet lehet okozni a közösségnek. Reméljük, hogy a FIFA 21-ben esetleg visszatérnek a különböző kupák, ahol olykor csak silver vagy akár bronz csapattal nevezhetünk.

Nektek tetszene, ha visszatérnének a tematikus versenyek a FIFA 21 Ultimate Teamben?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×