Üzenet a Twitch, majd a Mixer egykori sztárjától.

Ninja nem épp arról híres, hogy magában tartja mondanivalóját. Ezúttal a Valorant táborának adott át egy jó tanácsot, vagyis ahogy ő fogalmazott „profi tippet”, ami szerinte nagy hatással lehet a játékunkra. Ninja szerint el kellene felejteni az úgynevezett „metát”, azaz nem feltétlenül kell a legerősebb karakterek közül választani, csak szimplán azért, mert épp az a meta.

Szerinte ehelyett mindenkinek azt kellene választania, ami a legközelebb áll a saját játékstílusához.

Ninja még egy példát is mellékelt: szerinte nem kellene senkinek csak azért Sage-et választania, mert senki nem akarja Sage-dzsel tolni a csapatból. Elvégre egy rossz Sage nem tud túl sokat tenni a győzelemért.

 

Elsőre tényleg elég nagy bullshitnek tűnik a tanács, de azért ha őszinték akarunk lenni, van benne valami. Egy számunkra ismeretlen, és stílusunktól eltérő pick a csapatot is csak hátráltatni fogja, és nekünk sem okoz majd túl nagy örömöt.

 

De a valódi jó tanács és a nagyobb igazság a kommentek között érkezett. Ha ugyanis több hőssel is komfortosan mozgunk egy-egy játékban, akkor onnantól megszűnik a kényszerből pickelés jelensége. Sokszínűbb játékosok leszünk, akiket nem lehet nehéz helyzetbe hozni a pickeknél.

Ti mit gondoltok Ninja „profi tippjéről”? Van benne valami?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×