Megérkezett a Fortnite legújabb fegyvere, a Flare Gun. Igazán hasznos felszerelésnek tűnik, összeszedtünk hát minden ismert információt róla.

Az új Fortnite szezon nagyot lendített a fegyvermetán. Alapjaiban változtatták meg a fejlesztők a shotgun kategóriát, de módosításokat végeztek például a Burst AR működésén is. Ezek mellett egyéb érdekes új tárgyak is érkeztek, többek között a Flare Gun, ami a v13.20-as frissítéssel került a játékba.

Azt hinné az ember, hogy nevéből és külsejéből adódóan egy Utility tárgyról beszélünk, ugyanis a jelzőpisztoly a valóságban nem mások ártására lett kitalálva. A Fortnite esetében viszont tényleg veszélyes, a játékosoknak sebzést okoz, ráadásul az új tűzmechanikának köszönhetően akár a fa építményeket is felgyújtja.

A gond csak az, hogy hivatalos Patch Note-ok nélkül nem igazán lehet tudni, hogy mire is számíthatunk akkor, amikor a kezünkben fogjuk. Egyértelműen szituációs fegyverről beszélünk, a Flare Gun nem egy olyan pisztoly, mint például a Hand Cannon volt anno, hogy gyakorlatilag bármikor halálos. Ha valakit ki akarunk füstölni az építményéből, vagy csak a kegyelemdöfést kell bevinni, akkor érdemes előkapni a Flare Gunt.

Az adatbányászoknak köszönhetően hivatalos statisztikáink is vannak a fegyverhez, így tudunk számolni a sebzésével, az újratöltésével és úgy általánosságban az effektjeivel.

 

  • Ritkaság: Rare (Kék)
  • Típus: Pistol
  • Sebzés (Fejre, Testre, Struktúrákra): 60
  • Másodpercenként ellőtt golyó (Rettentően lassú fegyver): 0.39
  • Tár mérete: 6
  • Újratöltési idő: 1.5 másodperc

Ha esetleg nem találkoztál volna még vele, itt egy rövid videó a fegyverről akció közben:

A legjobb képességét még nem is említettem. Ha a Flare Gunt a levegőbe, magunk fölé lőjük, egy „ping” hangot ad ki a jelzőfény, ha a közelben ellenfél játékos tartózkodik. Aréna módban mindenképpen ajánlatos egy Flare Gunnal a „zsebünkben” lavírozni. Kiváló információforrás.

Borító: Typical Gamer

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×