Reyna a VALORANT legújabb ügynöke. Ám ez nem jelenti azt, hogy hibátlanul került a játékba. Egy bug miatt most egy egész pályát kell pihentetni.

Ha Haven a kedvenc pályád és Rankedozni szeretnél, sajnos van egy rossz hírünk. A Riot Games kivette a lehetséges pályák közül a szóban forgó mapot, ugyanis egy Reyna bug miatt játszhatatlanná vált.

C-rakónak egy bizonyos pontján Reyna a Dismiss képességével a pályamodell alá tudott csúszni, ahol aztán érintetlenül tudott Spike-ot plantelni és gyakorlatilag behúzni egy ingyen kört. Az exploitot nem tudták a fejlesztők pár pillanat alatt megoldani, így úgy döntöttek, amíg dolgoznak a javításon, Havent kiveszik a lehetséges pályák listájáról a kompetitív módokban.

Sajnos a hiba nem friss, körülbelül egy hete lehet használni, s egészen eddig a színfalak mögött próbálkoztak a fejlesztők az orvoslásával. Ám nem jártak sikerrel, bármilyen módosítás, amit eszközöltek, hatástalannak bizonyult. A legjobb megoldás tehát az lett, hogy a játékosok MMR-ját mentve inkább kiemelték a kompetitív listáról a mapot.

Sokan Reyna képességét okolták a hibáért, viszont ebben az esetben a pálya elemeivel van a gond. Épp ezért maradhatott az ügynök a játékban, s nem maga Haven.

Remélhetőleg néhány órán belül – akár az esti órákban – megérkezik a hotfix és folytatódhat a ranglétra megmászása Havenön is.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

 

×