Nemcsak vázolták az ügynöklista bővítésének tervezetét, hanem a soron következő ügynök sziluettjét is megmutatták a VALORANT fejlesztői.

Igazán minőségi csapatot rakott össze a Riot Games a VALORANT fejlesztésére, ugyanis a cég emberei kimagasló munkát végeznek kommunikáció téren. Fiatalos, laza stílusukkal csak több és több játékost nyernek meg, a tartalom pedig egyszerűen fantasztikus. Jól látható, hogy van már tapasztalatuk ilyen téren, a League of Legends-et is jegyző kiadó jól tudja, hogyan kell a közösség felé fordulni.

 

A legfrissebb hivatalos videoblogban Anna Donlon, a VALORANT-ért felelős csapat vezetője, néhány mondatban vázolta a fejlesztők terveit a jövőre nézve. Nem minden információ volt újdonság, viszont a Riot szeret transzparens maradni, így minden kisebb infómorzsát megosztanak a játékosokkal. SuperCakes beszélt az új surrender opcióról például, ami hamarosan elérhető lesz a játékon belül is. Ezzel javítva a játékélményen, ugyanis biztosan kevesen szeretnek emberhátrányban teljesíteni.

Fontos kérdés viszont, hogy milyen rendszerben fognak érkezni a különböző tartalmak.

Donlon külön kiemelte, szándékosan nevezik a „szezonokat” epizódoknak, ugyanis a VALORANT-ot is egy hatalmas háttértörténet fogja össze. Minden fejezetben újabb információk fognak kiderülni az ügynökökről és a világról, amiben élnek. Egy epizód három fejezetből (Actből) fog állni, amik várhatóan kéthavonta fognak váltakozni. Vagyis egy epizódra fél évet szán a Riot Games.

Az ügynökök repertoárját is folyamatosan bővíteni fogják, meglepő módon fejezetenként. Minden Act elején érkezni fog egy új játszható karakter, így egy naptári évben összesen 6 új ügynökre számíthatunk.

Az új karkater bemutatója – Riot Games

Néhány éven belül igencsak komoly felhozatala lehet majd a játéknak karakter téren, ha tartják magukat a fejlesztők a vázolt tervekhez. S ha már vázolgattak, a soron következő új karakter sziluettjét is megmutatták. A nevét és képességeit még nem ismerjük, ám a leírt rendszer szerint legkorábban augusztus elején már játszhatunk majd vele.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×