Váratlanul érkezett meg a Fortnite legújabb frissítése, a v13.20. Ha pedig frissítés, akkor bizony temérdek újdonság tárult elénk, hála az adatbányászoknak.

Az Epic Games már egy jó ideje nem teljesít kiemelkedően kommunikáció téren. Holott a cég pontosan ebben volt kiváló a játék első időszakában, a játékosok imádták a nyakukba zúduló információt. Most viszont a sötétben tapogatózunk, s míg egészen reggelig azt hittük, elmarad az új frissítés, az Epic hirtelen bejelentette: hamarosan élesedik.

 

Ez pedig azt jelentette, hogy az adatbányászoknak is ismét feladódott a lecke, rá is repültek a friss és ropogós tartalmakra. Ahogyan az lenni szokott, ezúttal is megpakolta rendesen játékelemmel a forrásfájlokat a fejlesztőcsapat. Fókuszban a kozmetikai tartalmak vannak ismét, ráadásul egy-kettő tényleg kifejezetten jóra sikerült.

Lássuk a v13.20-as ciklus összes kiszivárgott kozmetikai tartalmát:

A fent látható gyűjteményt Lucas7yoshinak köszönhetjük, aki ismét gyorsan összeválogatta nekünk a legfontosabb újdonságokat. Ugyan Loserfruit Outfitje már megvásárolható volt, az összes többi leakelt Outfit és kiegészítő újnak számít. Pár régebbi skin új stílust is kapott, így ezt a mozgalmat sem hanyagolta el a kiadó.

Dad Bod Jonesy egyértelműen olyan, mintha a Bosszúállók: Végjátékból Thor mászott volna át a játékba. Ki tudja, lehet ez az előjele annak, hogy Aquaman mellé akár Marvel Outfit is érkezhet a szezon során.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×