A 10.14-es PBE ciklus érdekesebb lett, mint gondoltuk. Az új fájlok szerint hamarosan érkezhet az új League of Legends karakter.

Úgy fest, kitudódott a League of Legends következő karakterének neve. A legfrissebb leakek szerint Lilia, vagy Lily lehet a hamarosan megjelenő jungler, akinek érkezéséről először januárban beszélt a Riot Games.

A szivárgás hivatalos forrásból érkezett, egészen pontosan a PBE-ről. A legújabb 10.14-es ciklus fájljai között felbukkant két hangfájl, ami Lilia nevéhez köthető.

Arra lehetett számítani, hogy hamarosan elindul a hírfolyam, ugyanis a Riot korábban azt ígérte, még nyáron két új hőssel fog bővülni a League of Legends.

Azért is valószínű Lilia (vagy Lily) érkezése, mert a „nagy nyári eseményhez” köthető egyik Summoner Icon is a karakter korábban előrejelzett tematikáját viseli. A lótusz-minta felbukkant egy új ikonon, az új hőst pedig pontosan egy lótusszal tarkított inoniai képpel lett bemutatva az év eleji Champion Roadmapben.

A Lily bejelentéséhez csatolt ioniai táj

Valószínűleg Zoe altatóeffektjeihez hasonló hatással fognak rendelkezni a képességei. Legalábbis erre utaltak a Riot Games elhintett nyomai. Persze mindez a tervezőasztalon könnyedén változhatott. Szerencsére már nem kell sokat várnunk addig, hogy kiderüljön, pontosan mire is lesz képes Lilia/Lily, a League of Legends legújabb hőse.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×