Megindult a hype generálás, de egyelőre túl sokat nem árultak el.

Vészesen közeledik a 7. szezon vége, ezzel együtt a 8. szezon kezdete sincs már messze. Mint tudjuk, a PUBG Corp. mindig valami nagyobb dobással igyekszik felkelteni ilyenkor a szunnyadó játékosok figyelmét. Legutóbb a működő vasúthálózatot és az újragondolt Vikendit kaptuk meg, most viszont ismét valami nagy dologgal készülnek a fejlesztők. Ezt a PUBG stúdiófőnöke szellőztette meg, aki valószínűleg nagyobb hype-ot vár az új szezon alkalmából.

 

Brian Corrigan állítása szerint a régi motorosok fogják csak igazán élvezni az új szezont. Ennek megfelelően egyből elindult a tippmix, hiszen mindenki arra volt kíváncsi, hogy mégis mit takarhat ez a kijelentés. A legtöbben új pályára vagy valami új helyszínre tippeltek, de szerintem inkább egy új játékmódról lehet szó.

Brian Corrigan, a PUBG stúdió vezetője személyesen

Korábban sokan kérték már, hogy hozzák vissza a bétát, egyeseknek nem tetszenek a változások. Ennek megfelelően simán el tudom képzelni, hogy valami “Pre 1.0” játékmóddal lepnek meg bennünket.

Ti milyen újításnak örülnétek a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×