A Sony népszerű szolgáltatásával a játékosok havonta zsákolhatták be a csúcskategóriás címeket. Íme a PlayStation Plus top 10!

A Sony ma ünnepli a PlayStation Plus tizedik születésnapját. A szolgáltatás az elmúlt években megannyi A-kategóriás címmel és egyéb játék-különlegességgel jutalmazta a lelkes játékosokat. A havonta érkező meglepetés címek közül az alábbi tíz játék volt a legsikeresebb a letöltések számában, így egyetlen PlayStation tulajdonos kollekciójából sem hiányozhatnak.

Érdekes infógrafika a PlayStation Plus elmúlt 10 évéről – Sony

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

 

Az eredetileg 2007-ben megjelent Modern Warfare új korszakot nyitott a háborús FPS játékok történelmében. A fordulatos és drámai kampány során a játékosok az ikonikussá vált Price százados által vezetett SAS osztag őrmesterének bőrébe bújva harcolhattak a globális világrend megőrzése érdekében, a többjátékos mód pedig új játékmódokkal, fejlődési rendszerrel és egyedi helyszínekkel forradalmasította a műfajt. A játékosok közel tíz évvel az eredeti játék megjelenését követően felújított grafikával és játékmenettel élhették át újra a korszakalkotó játék izgalmait.

Sonic Forces

 

Mindenki kedvenc kék sündisznója 2017-ben tért vissza egy egész családnak szóló platformer mókával. Sonic ismét ősellenségével, Dr. Eggmannel veszi fel a harcot, ehhez pedig minden leleményességére és különleges képességére, valamint barátjára szüksége lesz. A sorozat 25. évfordulójára készült Sonic Forces vegyíti a klasszikusabb oldalnézetes játékmenetet korunk háromdimenziós látványvilágával, így képes a régi rajongói bázist összekötni egy új nemzedékkel.

Detroit: Become Human

 

A Quantic Dream futurisztikus kalandjátéka a jövő Detroitjába kalauzolja a játékosokat, ahol a mesterséges intelligencia által vezérelt androidok az emberiség mindennapjainak részévé váltak. A Detroit: Become Human tökéletes érzékkel nyúl a fejlődő technológia és a rabszolgaság témájához, míg az elképesztően részletes cselekmény során a játékosok akár egyetlen döntéssel teljesen átalakíthatják a három játszható szereplő végzetét, ami egyúttal az android-felkelés sorsát is meghatározhatja.

Call of Duty Black Ops 3

 

A hidegháborús környezetből a jövőbe avanzsált Black Ops sorozat harmadik része elsőként teremtett lehetőséget a játékosoknak arra, hogy az akciódús kampányt négyfős, kooperatív módban játsszák végig. A sikeres csapatmunka pedig a Black Ops alszéria védjegyévé vált zombi játékmódban is busásan megjutalmazza a rettegést nem ismerő harcosokat, ahol a World at War-ban megismert közönségkedvenc karakterek mellett a játékosok négy új karaktert ismerhetnek meg, akikkel változatos pályákon harcolhatnak a túlélésért a zombikkal szemben.

Destiny 2

 

A nagysikerű looter-shooter játék második epizódja minden korábbinál nagyobb játékteret, több elérhető felszerelést és nagyobb volumenű harcokat hozott magával. A misztikus science fiction játék remekül egyensúlyoz a környezet (PVE) és az ellenséges játékosok elleni harcok kapcsán, lebilincselő története pedig hosszú órákra a képernyő elé szegezi a legendás felszerelések és fegyverek után kutató játékosokat.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

 

A Nathan Drake kalandjait összefoglaló kollektív cím igazán kellemes meglepetés volt a PlayStation Plus előfizetőinek, akik egyben játszhatták végig a Naughty Dog PS-exkluzív játéksorozatának első három részét. A világszerte rendkívül sikeres Uncharted-sorozatban a játékosok a kincsvadász Nathan Drake bőrébe bújva élhetnek át elképesztően lebilincselő és egyedi kalandokat a föld különböző pontjain, Panamától kezdve Isztambulon és Nepálon át egészen Londonig és Párizsig, mindezt némi humorral és romantikával megfűszerezve.

Steep

 

A 2016-ban debütált Steep különleges Go Pro nézetével szerettette meg a játékosokkal a különböző téli- és extrémsportokat. A vállalkozó szellemű előfizetők kezdetben a síelés, a szárnyasruha-repülés, a snowboard és a siklóernyőzés izgalmait tapasztalhatták meg, a későbbi kiegészítők segítségével pedig többek között a szánkózás és a bázisugrás területén is kipróbálhatták magukat. A trükkökre épülő pontrendszer segítségével az extrémsportok legkiemelkedőbb versenyzői pedig a “King of the Winter” címet is elnyerhették!

Shadow of the Colossus

 

A 2005-ös japán játék a PlayStation 2 egyik legkultikusabb címévé vált az évek során – így feldolgozása nem hiányozhatott sem a PS3, sem a PS4 generációjából sem. A Bluepoint Games képes volt hűen újraalkotni egy új közönség számára az epikus látványvilágot, így a legendás óriásszörnyek legyőzése egy minden eddiginél nagyobb szabású élményt kínál. A Shadow of the Colossus melankolikus hangulata pedig gondoskodik arról, hogy a történet és a hangulat a kontroller letétele után is a játékossal maradjon.

DiRT Rally 2.0

 

A Codemasters sok éve dolgozik azon, hogy a ralik poros és adrenalindús világát a leginkább valósághű módon költöztessék az otthonokba. A 2019-ben debütált DiRT Rally 2.0 tartja a kategória jelenlegi csúcsát: egy kompromisszumok nélküli szimulátor, amely a fejlesztett mechanikai beállításokkal és az egyjátékos karriermóddal még részletgazdagabb lehetőségeket kínál az autós játékok szerelmeseinek.

Uncharted 4: A Thief’s End

 

Ismét Nathan Drake kincsvadász személyében vadászhatnak a kalandos kedvű játékosok, ezúttal Henry Avery kalózkapitány rég elveszett kincsére. A lebilincselő történet most mélyebb karakterfejlődéssel is párosul. A játékmenet kombinálja az adrenalindús akció TPS-t a platformjátékok élményével, látványa pedig néhol megidézi a 17. századi kalózok világát. Hab a tortán, hogy multiplayer lehetőségek is kerültek a negyedik epizódba.

A jubileum alkalmából a PlayStation Magyarország különleges nyereményjátékkal kedveskedik a játékosoknak. Játssz te is a 3 hónapos PlayStation Plus előfizetésekért, és vesd bele magad a havonta érkező, változatos kalandokba!

További részletekért látogass el a PlayStation Magyarország közösségi felületeire az alábbi linkeken:

https://www.facebook.com/playstation.hu/

https://www.instagram.com/playstationhu/

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×