Fedmyster szerződését tegnap este azonnal megszüntették az Offline Tv-nél, miután több munkatárs is szexuális molesztálással vádolta.

Tegnap este a semmiből érkezett egy hosszabb Tweet az OfflineTV háztartásának vezető managerétől, Yvonnie-tól. Erre válaszul az OfflineTV azonnali hatállyal eltávolította a csapatból, és házból Fedmystert. De, hogy pontosan miért?

A történet

Yvonnie arról számolt be, hogy a kezdetlegesen baráti kapcsolatuk Fedmysterrel természetes volt, hiszen gyakran töltötték az időt az ő szobájában, mivel nála volt TV. A videós gyakran ott is aludt, de semmilyen határt nem lépett át és tiszteletben tartotta a lány területét. Egy nap azonban részegen bevergődött a lány szobájába és megpróbált közelebb férkőzni hozzá. Yvonnie-nak ebben az időszakban volt barátja, és a hirtelen közeledéstől teljesen lesokkolódott. Fedmyster megpróbált valamilyen fajta aktust kezdeményezni, de a lány dermedtségére reagálva végül nem folytatta. Egy kis idő után elhagyta a szobát, mondván azt se tudja, hogy került oda. Mikor Yvonnie másnap felkereste, Fedmyster állítása szerint nem emlékezett semmire.

Fedmyster

Az Offline TV nem teljes stábja.

Pár héttel később azonban ismét megismétlődött az eset. Ekkor azért rontott be a lány szobájába részegen, hogy bocsánatot kérjen. Ezzel az előző állítását, hogy nem emlékszik semmire teljesen semmisé tette. Fedmyster itt nem állt meg és újra megpróbált közelebb kerülni a lányhoz. A próbálkozás ismét sikertelen volt, és ismét ott aludt el.

A lány alig pár embernek mesélte el az esetet, hisz félt a következményektől. Próbálta minél jobban elkerülni Fedet, és valamibe belefektetni a teljes energiáját. Egy nap szembesítette a srácot az esettel, akinek első reakciója az volt, hogy megosztotta-e mással is az esetet? Itt látszott, hogy valamennyire azért fél, hogy kiderülhetne róla ezek a dolgok.

Egy nap az OfflineTV lány tagjai közösen beszélgettek, amikor egyszer szóba került Fed. Mindannyian arra a következtetésre jutottak, hogy rengetegszer verte át őket a srác különböző hazugságokkal, és hogy folyamatosan a lányok intim szférájába férkőzött. Eleinte azt hitték ez természetes, hisz ilyen a srác, de aztán annyi történet jött elő a szexuális molesztálással kapcsolatosan, hogy tudatosult bennük, ez is egy hasonló eset. Leültek megbeszélni a sráccal az egészet, aminek végén Fedmyster mindenkitől elnézést kért, és tetteiért felelősséget vállalt. Ekkor még Yvonnie nem is gondolt rá, hogy Twitteren osztja meg a történetet, azonban a fiú viselkedése nem változott, és nem érezték, hogy tényleg megbánta volna tetteit. Ekkor határozta el, hogy nyilvánossága elé viszi az ügyet.

Mi jött ezután?

Ezután az OfflineTV stábja jelezte, hogy megválnak Fedmystertől, és azonnali hatállyal felfüggesztik a vele való közös munkát. Fedmyster nyilvánosan is elnézést kért mindenkitől, akit megbántott. Kijelentette, hogy ő nem egy szexuális ragadozó és igyekszik változtatni a viselkedésén.

Sajnos a kamera túloldalán rengeteg dolog történhet, amiről mi nézők nem tudhatunk. Amennyiben segítségre van szüksége, és Ön is átélt hasonló esetet, beszéljen egy nagykorúval, vagy hívja a NANE segélyszámát.

Vajon még mi történhet 2020-ban?

×