A profi játékosoktól úgy tűnik nem csak a skilljüket lehet irigyelni. Elképesztő raktárak lapulnak a korábbi világelső Na’Vinál.

Tévedés lenne azt hinni, hogy minden profi játékos kiemelt figyelmet fordít raktára frissítésére. Vannak, akiknek csak 1-2 nagyvad lapul az inventory-ban, de persze akad olyan is, akinek fullos, több milliós készlete van.

A CS.MONEY segítségével most betekintést nyerhettünk a korábbi világelső Na’Vis srácok raktárába.

Akiket hidegen hagynak a skinek, már el is zárhatja az összefoglalót, a továbbiakban ugyanis már csak erről lesz szó. Skinek, árak, és elképesztő raktárak.

Perfecto

Időrendben a legfrissebb csapattag, valószínűleg ezért nem jött még bele annyira a skin vásárlásba sem. A raktár dísze egy Factory New M9 Bayonet Doppler, amin kívül „csupán” egy másik kés, egy AWP és egy Desert Eagle található a raktárban. Azért ezt is elfogadnánk természetesen.

A raktár összértéke: 288.224 forint

Boombl4

A csapat irányítója a konzervatívabb vonalat képviseli, csupán 4 említésre méltó darab díszeleg a raktárban. Egy AK, egy M4 és egy összeillő kesztyű + kés páros. Vagyis tényleg csak a legszükségesebbek, amiket a leggyakrabban fog látni a képernyőn.

Érdekes tényező, hogy mindegyik darab piros színekben pompázik (Slaughter Butterfly Knife, Slaughter Hand Wraps, AK-47 Bloodsport és M4A4 Hellfire). A kesztyűt kivéve minden Factory New, szóval a szép piros összhatás minden körben garantált.

A raktár összértéke: 525.771 forint

flamie

Itt már durvul a buli, rögtön egy 2019-ben megjelent skin, a Paracord Crimson Web kés vezeti a sort. Kétoldali mintájával ez már önmagában is 170.000 forintos tétel. Ehhez jön még a raktár többi eleme, a StatTrak™ USP-S Orion, a StatTrak™ Desert Eagle Code Red, a StatTrak™ AK-47 Bloodsport, a Survival Knife Crimson Web, a Navaja Knife Doppler, és a Specialist Gloves Crimson Web.

A raktár összértéke: 633.460 forint

electronic

A piros szín itt is becsípődött, electronic raktára is ezzel a színnel indít, méghozzá egy Crimson Kimono Specialist Gloves-nak köszönhetően. Factory New állagban ez a példány önmagában is másfél millió forint, így érthető, hogy raktárában „csak” egy Field-Tested darab került be.

A raktár persze ezen kívül is bővelkedik szép skinekben: Karambit Doppler, Classic Knife Slaughter, StatTrak™ Glock-18 Bullet Queen, MP9 Wild Lily, StatTrak™ AK-47 The Empress és AWP Containment Breach teszi teljessé a kollekciót.

A raktár összértéke: 831.416 forint

s1mple

Természetesen a legdíszesebb inventory ki másé is lehetne, mint a versenyek és az FPL koronázott királyáé, vagyis s1mple-é. Az ukrán csodagyerek raktárában lapuló kincsek némelyike egyedül is elhomályosítja a többiek raktárát. AWP-je egy Minimal Wear Gungnir, saját berlini matricájával. Ez a darab egymagában 886.844 forint, vagyis több, mint bármelyik csapattársának egész raktára.

És ez csak a „B-opció” az AWP-re, Souvenir Dragon Lore fegyvere ugyanis ennek több mint háromnszorosát éri, pontosan 2.9 millió forintot.

A két AWP-n kívül egy Glock-18 Fade, egy StatTrak™ Desert Eagle Crimson Web, egy AK-47 Fire Serpent, egy Butterfly Knife Doppler és egy szintén többszázezret érő Moto Gloves Polygon alkotja a gyújteményt.

A raktár összértéke (mindenki kapaszkodjon meg): 5.612.455 forint

Már az első négy raktár is elképesztő pénz, de s1mple inventory-jára nem igazán vannak szavak.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×