A balansz frissítés után egyre szimpatikusabb a Beryl. Utóbbi alig változott, mégis az M416 gyengülése miatt már megérheti váltani a régi favoritról.

Bár nagyobb gondjai is vannak a PUBG játékosoknak, mintsem a fegyverek erőssége, azért nem szabad elmenni mellette szó nélkül. Nemrég a fejlesztők célba vették az AR fegyvereket, megváltozott a Beryl és az M416 is. A módosítások után talán már megéri elgondolkodni azon, hogy melyik is legyen a fő cél, mikor a lootot szortírozzuk.

M416 Vs. Beryl

Fentebbi képen a két AR spray mintája látható. Bár az egyértelműen kijelenthető, hogy továbbra is sokkal irányíthatóbb az M416, már nincs akkora differencia a két fegyver között.

Itt rejlik az igazi lényeg

 

Bár az M416 könnyebben irányítható, mikor túr vele az ember, a lényeg a második képen van. A két fegyver közötti különbség tovább nőt, míg a Beryl sebzése változatlan maradt, az M416 tovább zuhant.

A legutóbbi nerffel már 6-ra nőtt a két fegyver közötti sebzéskülönbség.

Bár nem tűnik soknak az az 1 sebzés töltényenként, bizonyos esetekben bizony hatalmas különbséget tud jelenteni, pláne ha egyes szintű páncéllal szemben használjuk.

A pötyögtetős játékosok is nehezebb helyzetbe kerültek. Bár még mindig könnyebb az M416-tal egygolyózni, megint csak képbe jön a Beryl plusz sebzése, mely ilyen esetekben sokat hozzá tud tenni a tűzharcunkhoz.

Végül, de nem utolsó sorban az újratöltési időbe is belenyúltak a fejlesztők. Az M416 újratöltési ideje immár nagyobb, mint a Beryl újratöltéséhez szükséges idő. Bár nem nagy az eltérés, az a néhány pillanat pont annyit tud hozzátenni, hogy egy ütemmel előbb kezdhessünk el tüzelni.

Az M416 nerffel és a Beryl jelentősen több sebzésével együtt ti melyik fegyvert használjátok inkább?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×