Nosztalgia rovatunkba ezúttal 2014-ig utazunk vissza, és végigsétálunk Overpass legelső változatán. Ha valaki nem ismerné fel a mapot, az nem véletlen.

A veterán játékosok még biztosan emlékeznek, mennyire más volt Overpass legelső változata. A pálya 2013 decemberében került a játékba, Cobblestone-nal egy időben. Egy hónappal később aztán szinte teljesen át is alakították a mapot, annyira esélytelen volt a normális játékra. Szinte minden részén változtatni kellett, így aki ebben az első hónapban nem próbálta ki Overpass-t, az most jól figyeljen!

Előkerült ugyanis egy összeállítás az eredeti változatról, ilyen volt az első Overpass:

 

Átkötő csupán egyetlen lépcsőfordulóból állt, amiből egyből site-ra érkeztünk. Monster mellett balról is bemehettünk lerakóra egy felüljárón át, WC-bejárat A-hosszúról pedig nem is létezett ekkor még.

Ezek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a versenymapok közül Overpass alakult a legtöbbet legelső és mostani változata között. A videóban látott mapon simán eltévednénk, de egy próba erejéig biztosan poén lenne. Sőt, egy show meccs keretében a profikat is simán megnéznénk rajta!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×