Az elején túlságosan buták voltak, most pedig az egész a visszájára fordult. A PUBG botjai már meccseket is nyernek, egyre élvezetesebb tőlük a játék.

Néhány héttel ezelőtt a legnagyobb problémánk az volt a botokkal, hogy nevetségesen sokan vannak, miközben kvázi semmit nem adnak hozzá a játékélményhez. A PUBG Corp. már akkor is pedzegette, hogy egyébként készül egy erősebb típusú mesterséges intelligenciájú bot, az azonban még túl erős ahhoz, hogy bekerüljön.

Azóta szerencsére sikerült -legalább is elvileg- optimalizálni, így bekerülhetett a játékba

Mármint gondolták ezt a fejlesztők, ugyanis a játékon belül egészen más a látott kép. Bizony a csendben debütált szuper-botok telibe lecsalják a játékosokat, wallhack és minden pörög náluk.

BREAKING NEWS: Bot Wins Game of PUBG, Deletes Vinsidious in Final 1v1! from PUBATTLEGROUNDS

A fentebbi videóban jól látszik, hogy bizony az első győzelmüket is megszerezték a botok. Nem is izgulta túl az AI, gyors heal után szépen letúrta az utolsó életben lévő játékost.

A PUBG Corp. döntései közül már magában a botok bevezetése is erősen megkérdőjelezhető. Amióta bekerültek, sokszor akár a meccsek felét is így tölti fel a rendszer. Amióta a terminátorok is bejöttek pedig még élvezhetetlenebb a játék.

Szerintetek mi lenne a helyes döntés? Bent hagyni mindkét AI-t, vagy egyszerűen csak visszaadni az igazi játékosoknak a PUBG-t?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×