Újabb közösségi szavazásra invitálja a játékosokat az EA Sports. A FIFA 20 Summer Heat promóciójának keretén belül ezúttal a Seria A kiválasztottják szavazhatjuk meg.

Az EA Sports mindig is szerette a közösségi eseményeket. Az elsők között voltak Twitch-en, akik nézői jutalmakat osztogattak a hivatalos versenyekkor, de a FIFA esetében is sokszor a játékosokra bízták egy-egy kártya sorsát.

A Summer Heat promóció esetében is bőven kikérik a játékosok tanácsát, heti rendszerességgel dönthetünk az új kártyák kiléte felől. Ezúttal a Seria A került nagyító alá, s kanadai cég ismét három játékost ajánlott fel a közösség számára. Nekünk pedig egyetlen feladatunk van, el kell döntsük, hogy kit szeretnénk a játékban látni.

 

Ezúttal egy Napoli, Inter, valamint Roma játékost állított elénk az EA Sports. Mindhárom középpályás, egyedül a Roma delegáltja számít valamennyire speciálisnak, a maga jobbszélső szerepével.

Zielnski, Eriksen és Mkhitaryan a Summer Heat színeibe öltözhetnek, ám épp ahogy a Hegylakó című film esetében is, csupán egy maradhat.

A három játékos közül a játékon belül kell kiválasszuk a számunkra legszimpatikusabb versenyzőt, s amelyik a legtöbb szavazatot kapja, ténylegesen kap egy speicális Summer Heat kártyát.

Nehéz a TOTSSF után komolyan venni ezeket a kisebb eseményeket, de azt viszont jó látni, hogy az EA Sports igyekszik életben tartani a játékot a FIFA 21 megjelenéséig.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×