A falra szerelhető tévék mára már alapnak számítanak, de mit szólnátok hozzá, ha a készülék tökéletesen illeszkedne hozzá?

Sokak számára az LG egyet jelent a kiváló minőségű OLED technológiával. Az biztos, hogy a dél-koreai gyártó szereti az innovációkat és igyekszik kitolni a technológia határait. Az évek során számos egzotikus kijelző-modellt mutattak be, melyeket szorosan a falhoz rögzíthetünk, hajlíthatunk vagy akár össze is tekerhetünk.

Sajnos ezek a modellek viszont iszonyatosan drágák, sokak számára elérhetetlenek. Most azonban az LG egy új tévével jelent meg, ami praktikusabb, mint a korábbi modellek. Az GX sorozat kifejezetten a falra szereléshez készült, jóval megfizethetőbb áron, nagyjából 25 százalékkal olcsóbban, mint a papírvékony csúcsmodellek.

Kép forrása: LG

Ez a tévé tehát kifejezetten a falra készült, talpakat nem is készítettek hozzá. Ha valaki asztalon szeretné használni, kiegészítőt kell venni hozzá. A falra szereléshez ezúttal minden adott: az áramellátás, a hangszórók és egyéb csatlakozók úgy vannak elhelyezve, hogy az egész tévé a lehető leghatékonyabban simuljon a falhoz.

Kép forrása: LG

Így elérhető, hogy maximum 2 centi távolságra legyen. Ez persze nem rekord, de külsőre igen meggyőző tud lenni.

Kép forrása: LG

A GX sorozat tagjai természetesen 4K OLED tévék, technikai specifikáció szerint így néz ki. A készülékből 55”-ös, 65”-ös vagy 77”-es méret választható.

Kép forrása: lbtechreviews.com

Aki valóban praktikus és stílusos okostévét szeretne, és fontos számára annak elhelyezése, gondolja át. Persze az ára még így nagyjából 1,2 millió forint, amit tudjuk, sokan nem engedhetnek maguknak. Azonban ez még mindig gazdaságosabb, mint a hajlítható, tekerhető kijelzők. Arról nem is beszélve, hogy talán később egyre jobban lemegy az ára.

A teljes technikai leírást itt találjátok.

Te el tudnál képzelni egy ilyen tévét a szobádban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×