Végre visszatér az élet a mozikba is.

A koronavírus-járvány enyhülésével lassan visszatér minden a régi kerékvágásba. Ezzel együtt a mozik is kinyitják kapuikat. Jó hír, hogy immáron a Cinema City is bejelentette: nem kell sokat várnunk, hogy újranyissanak.

Egész pontosan július 2-án nyitnak 13 városban a Cinema City mozitermei.

Összesen 18 multiplex fogja várni a kedves látogatókat, egyes helyeken hosszabb, míg más helyeken rövidebb nyilvántartással. Ez azt jelenti, hogy egyes mozikban a reggeli, míg másokban a késő esti vetítések kerülnek le a műsoridőről, de a jövőben ez módosulhat természetesen.

A járvány enyhülése persze nem azt jelenti, hogy teljesen megszűnt a veszélyhelyzet, ennek megfelelően a mozik szabályzata is változik. Többek között a nézőteremben minden második helyet ki kell majd hagyni, illetve a VIP részlegen az önkiszolgáló helyett a cég munkatársai fognak segédkezni az ételek kiszedésében.

Alapvetően a márciusi kínálat maradt porondon, így olyan filmekre kell számítani, mint a Bloodshot, az Úriemberek, a Dolittle vagy a Sötét vizeken. A kimaradt premiereket a Cinema City magyar filmekkel pótolja majd, így a magyar filmek szerelmesei sem fognak betevő nélkül maradni.

Ti is vártátok már, hogy újra élet költözzön a mozikba?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×