Nemrég egy Reddit felhasználó, Eleve28 olyan Warzone mapot készített, melyen egyszerre van jelölve minden fontos helyszín, amire szükség lehet.

Szinte minden olyan Call of Duty Warzone játékosnak, aki igazán komolyan veszi a harcot, néha szüksége van fontos információkra. Ezek ismeretében még nagyobb siker érhető el. Nos, gyanítható, hogy a nemrég Redditen megjelent map segít a tájékozódásban, és a legfontosabb helyszínek felderítésében.

A győzelemhez vezető út sokféle lehet a játékban, ezért is készítettünk nektek nemrég egy sok-sok tippet tartalmazó videót is.

 

Ha pedig ezen túl vagy, mindenképp töltsd le, és ha teheted, nyomtasd ki az alábbi mapot is, melyen megtalálható minden bunker, easter egg, Intel, valamint interaktív objektum, mely a 4. évadban került be.

Ezen pontok ismeretével könnyebben lehet megtalálni a 11-es bunker kinyitásához szükséges kódokat is, illetve felfedezhetők az easter eggek. A map minden bizonnyal a csapatoknak nyújtja a legnagyobb segítséget. Ez alapján jobb stratégia is kidolgozható a meccs során, hiszen előre ki lehet találni, hogy hová érkeztek, mikor melyik pontra indultok.

Szerinted neked segítség a fenti térkép?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×