Sokak szerint egy használt óvszerre hasonlít az új Zoe skin a League of Legends-ben. A Riot a nagy nyomás hatására rendkívül gyorsan reagált.

A Riot Games a játékot érintő javítások mellett folyamatosan dolgozik a tartalmi frissítéseken is. Ide értendőek a belépők, a felhasználói felület javítása és a hőskinézet is. Napjainkban egyre nehezebb megütni az emberek ingerküszöbét, ezért a skineknek is egyre látványosabbnak kell lenniük, hogy azzal sokan akarjanak játszani.

Van egy másik lehetőség is, amivel nagy figyelmet tud egy kinézetre terelni a fejlesztő. Ha esetleg egy olyan kinézetet csinálnak, mely egy használt óvszerre hasonlít, arra mondjuk sokan felkapják a fejüket. Így történt Zoe új kinézetével is, mely 1 nap alatt majdnem 20 ezer szavazatot kapott a redditen.

Erősen megkérdőjelezhetőre sikeredett ingame.

A Riot Games persze nagy figyelmet fordít a közösség véleményére, így a kinézet sem maradhatott sokáig ebben a formában. A fejlesztők már dolgoznak is a hiba megoldásán, mely hamarosan landol is a PBE-n.

Szerintetek is félreérthetőre sikeredett Zoe új külseje?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×