A folyamatosan változó Fortnite pálya szignifikánsan módosulhat a jövőben. Aquaman otthona, Atlantis is bejárható lehet a jövőben.

A Fortnite-ban mindig is kedveltem, hogy aktívan változott a pálya, amin játszunk. A Chapter 1 során, a játék aranykorában hetente érkeztek új területek, vagy alakultak át régiek valami teljesen újjá. Egy „élő” környezetben játszhattak a játékosok, s ez sok ezer embert megnyert magának.

Aztán kicsit a fejlesztők belefásultak a sok munkába, láthatóan visszavettek a lendületből. Most már nincsenek heti rendszerességgel érkező frissítések, új fegyverek, tárgyak, vagy éppen Patch Note-ok. Van helyette egy hatalmas terület, ami még mindig változik, ám sokkal kisebb ütemben, mint a régi szép időkben.

Az előző szezonban például a játékosok döntései alapján alakult a Battle Royale sziget. A Battle Pass skinekhez tartozó speciális stílusok új köntösbe bújtatták a karakterekhez tartozó területeket. A mostani, Season 3-ben pedig a vízszint fog csökkenni a szezon előrehaladtával, ezzel felfedve új területeket.

A legfrissebb leakek szerint nem is akármilyen POI-al bővülhet a játék a jövőben, Aquaman városa, Atlantis is bejárható lesz.

 

Tematikusan tökéletesen beleillik a Fortnite aktuális történetvezetésébe, így nem tűnik légbőlkapott teóriának. Reméljük tényleg ezt készíti elő az Epic Games, kiváló bővítése lenne a játéknak.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×