A játék fájljai között már fellelhető az idén nyáron visszatérő játékmód új pályája. Eszméletlenül jól néz ki, reméljük, hogy tényleg viszont látjuk majd.

A League of Legends közössége már sok ideje várja, hogy újra belevethessék magukat a Nexus Blitz izgalmaiba. A Riot már korábban elmondta, hogy érkezik a mód, most már egyre közelebb a megjelenés.

A leghíresebb LoL adatbányász, a SkinSpotlight néven ismert profil osztotta meg az első képeket az új Nexus Blitz pályáról. A küzdőtér vörösbe öltözött, sokkal látványosabban tér vissza, mint ahogy azt 2018-ban megismerhettük.

Nem csak egy átszínezésről van szó, rengeteg új elem díszíti a pálya minden pontját, így bőven lesz mint felfedezni a korlátozott ideig elérhető módban.

Még a Riot egyik alkalmazottja is kommentálta SkinSpotlights posztját. Hozzászólásában kifejtette, hogy a pálya egyes részein még mindig aktívan dolgoznak, először pedig majd a PBE-n lehet kipróbálni.

A 2018-as megjelenése óta a Nexus Blitz az egyik legkedveltebb játékmód a League-ben, miután a játékmenete kiszámíthatatlan, az élmény pedig sokkal intenzívebb, mint egy átlagos meccsen.

Nektek mi a kedvenc játékmódotok a League of Legends-ben?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×