Sokan nagyon örültek, amikor kiderült, hogy visszatér a Fortnite-ba a Chug Splash tárgy. A gond csak az, hogy kicsit sok vele a hiba mostanában.

Az új Fortnite szezonnal új tárgyak és fegyverek is érkeztek a játékba. Sőt, pár régi kedvenc is visszatért, többek között a Chug Jug és a Chug Splash is. Előbbi egy hordónyi gyógyító nedű, ami teljesen mindegy, hogy milyen helyzetben isszuk meg, max pajzsra és életpontra dob minket. Utóbbi ennél jóval kevesebbet ad, cserébe rettentően gyors a használata, ráadásul akár a társainkat is segíthetjük vele.

Épp ezért a Chug Splash mindig is a meta meghatározó tárgya volt a Fortnite-nak. Két elem letétele közben egy építő párbaj kellős közepén is használható, a többszemélyes módokban pedig nem kell magyarázni, hogy miért annyira fantasztikus.

A Season 3 megjelenése után viszont egyre többen kezdték el jelezni, hogy valami nincs rendben a tárggyal. Furcsán működött, szinte alig volt érezhető a hatása. Nos, mint kiderült, sok esetben csupán egyetlen HP-t töltött vissza, ami tényleg kimeríti az „alig” fogalmát.

chug splashes acting kinda weird ? (giving only 1HP) from FortniteCompetitive

A temérdek visszajelzésnek szerencsére meglett a hatása, a Fortnite hivatalos Trello oldalán megjelent a hiba. Ráadásul prioritást is élvez, ami azt jelenti, hogy a következő frissítéssel biztosan orvosolni fogják a szóban forgó bugot. Azt viszont nem tudjuk, hogy egy sima hotfix elég lesz-e hozzá, lehetséges, hogy csak a jövő heti Patch-be kerül bele. Azért még reménykedünk abban, hogy a héten megoldódik a kellemetlen Chug Splash helyzet.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×