Az Epic Games nem nézi jó szemmel, ha a tehetségesebb játékosok megpróbálnak visszaélni a rendszerrel. Az ilyen előnyre vágyók nagy bajba kerülhetnek.

A Chapter 2 Season 2 alatt az Epic Games közzétett néhány változtatást, melyet a jövőben terveztek bevezetni. Az újdonságok lényege, hogy tisztán tartsák a kompetitív módot és azt minél jobbá varázsolják mindenki számára.

Most egy hivatalos blog bejegyzésben azonnal a közepé csaptak a dologban, a játékosok korábbi figyelmeztetése nélkül élesítették a rendszert.

„Azonnali hatállyal érvényes, a játékosoknak tilos egy azon eseményen belül több profillal játszaniuk.”

Innentől kezdve az összes tornán, természetesen ide értve a pénzért folyó eseményeket is, ha egy játékos alacsonyabb szinten játszik egy smurf profillal, szabálysértést követ el. Az Epic ígérete szerint ha valakit rajtakapnak, a kis és fő profilját is büntetés éri.

Ha egy játékos megszegi a smurf profilokra vonatkozó szabályokat, 30, vagy akár több napos eltiltást is kaphat a kompetitív eseményektől. Ez alól nem kivétel az FNCS (vagy akár melyik pinnacle kupa) sem.

További újdonság, hogy a jövőben minden új item egy szűrőn megy majd át mielőtt a kompetitívre is bekerülhetne. Az újdonságok csak az Arénában és a Tournament poolban lesznek elérhetőek, tovább csak akkor mehet ha valós értéket ad a játékhoz.

Kíváncsian várjuk, hogy észrevehető lesz-e a kompetitív módban a smurf profilok szűrése. Nektek okoztak már fejfájást ilyen játékosok?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×