Szerződést hosszabbított a FaZe és a Manchester City. Új ruházati cikkek és egy speciális kontroller is születik a kollaborációból.

A FaZe Clan összeállt az angol futball egyik legjobb klubjával, a Manchester City-vel, hogy piacra dobjanak pár közös terméket. A kollaborációt a Premier League csapat jelentette be, amiben elmondták: a ruházati cikkek mellett speciális kontroller is készül.

A közreműködésnek köszönhetően FaZe x Manchester City stílusú pólók, pulóverek, nadrágok és sálak fognak készülni. A SCUF pedig a kontrollerborításért fog felelni.

A fent említett tartalmakat csomagban is el lehet majd érni, a dropot pedig a hivatalos FaZe webshopból lehet majd megrendelni, ha minden igaz magyar idő szerint este 21 órától.

Korábban már dolgozott együtt a két klub, a mostani friss bejelentés a második hullámot jelzi. A kollaborációval együtt azt is hivatalossá tették a felek, hogy szeretnék folytatni a közös munkát, így a szerződést 2021-ig meghosszabbították.

Gondolom nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, az együttműködés elsősorban a FIFA szakág miatt olyan fontos a City-nek. Nuria Tarre, a Manchester City marketing vezetője „izgalmas néhány hónapnak” nevezte az elkövetkező közös időszakot.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×