A válás nehéz dolog, főleg ha az utolsó centünkre is rámegy a másik fél.

Mi már előre megszavaztuk a hét sztorijának ezt a nem mindennapi esetet, egy gamer ugyanis ezúttal abban kért segítséget az interneten, hogy mit is tudna tenni, hogy a már ex-felesége ne kaparintsa meg a féltett kincseit. Miután a karantén alatt mindkét fél belátta, hogy ez így nem fog működni, ezért közös megegyezés alapján a válás mellett döntöttek. Ez sajnos nem ritka eset manapság, viszont emberfüggő, hogy ilyen helyzetben ki hogy reagált. Ezesetben a feleség még a különösen ritka Pokémon kártyák felét is vitte volna, miután megtudta mennyit is érnek,

így emberünk hamar megoldást kezdett el keresni arra, hogy mégis milyen módon „fájna a legkevesebbe” a válás.

 

Itt jutottunk el a CS:GO skinekig, amiket finoman szólva is ritkán vesznek leltárba egy válás során. Az ismeretlen kérdező arra volt kíváncsi, hogy működhet-e az, ha az összes megtakarítását skinekbe fekteti, majd a jogi herce-hurca után simán cashoutol, azaz kiveszi a pénzt és él tovább boldogan.

A terv egyszerűen annyira őrült, hogy már-már zseniális, sokak szerint épp ezért működne is.

A CS:GO közösség tagjai közül sokan működőképesnek tartják az elképzelést, persze volt, aki még tovább ment:

„Add el a házad, vegyél annyi Howl skint, amennyit tudsz, scammeld magad egy második fiókról. Add be a feleségednek, hogy kiraboltak. Szakítsatok. Miután felvásároltad a Howlokat, még az áruk is felmehet a kínálat csökkenése miatt.—> profit”

CS:GO

Több dolgot is megtanultunk a történetből. Egyrészt érdemes jobban átgondolni, hogy kihez is megy hozzá az ember. Másrészt a CS:GO skinekből úgy fest, nem csak az orosz maffia tud profitálni. A lányok most már tudják, hogy az online javakra is érdemes figyelni.  De a legfontosabb, hogy mindig írjunk házassági szerződést, legyen bármekkora is a szerelem.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×