Zywoo, a francia CS:GO legígéretesebb tehetsége a minap szinte tökéletesen lemásolta KQLY azóta ikonikussá vált megmozdulását.

Zywoo az elmúlt időszak egyik, ha nem a legizgalmasabb tehetsége a CS:GO-ban. A francia játékos jelenleg a Vitality csapatát erősíti, sokszor egyedül nyerve a meccseket. A Blast Pro tavaszi fordulójában most épp a Faze csapatán arattak győzelmet, de nem a végeredmény a legemlékezetesebb a mérkőzésről.

Zywoo vagy KQLY? Kísérteties hasonlóság

A Blast Pro elődöntőjében csapott össze a Vitality és a Faze, hogy eldöntsék ki harcolhat majd a végső győzelemért a Complexity csapata ellen. A mérkőzést végül 2-0-ra nyerte a Vitality, ahol nem is Zywoo volt a legerősebb, mégis az övé volt a legemlékezetesebb megmozdulás a mérkőzésen.

https://youtu.be/e23uIix5aSQ

 

A lövés kísértetiesen hasonlít KQLY lövésére, amiről mindenkinek a francia játékos utólagos tiltása jut eszébe. Arra emlékeztek még? Az előd mondjuk USP-t használt, ZywOo ezt AWP-re váltotta.

 

Bízzunk benne, hogy ZywOo tisztán játszik ilyen őrületes módon és még sok év múlva is szurkolhatunk neki valamelyik csapat színe alatt.

A mérkőzés a Faze ellen 2-0-val ért véget. Az első pályát (Nuke) 15-19-re, a másodikat pedig 14-16-ra nyerte a francia ötös. A meccs legeredményesebb játékosa, még a vereség ellenére is, a Faze vezére, NiKo volt.

Szerintetek ZywOo lehet a következő S1mple a CS:GO-ban? Esetleg már jobb is, mint az ukrán játékos?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

Fejléc: HLTV

×