Miután a következő James Bond film megjelenését novemberre halasztották, most már azt is tudjuk, pontosan mikor kerül a mozikba.

A nagy James Bond rajongók bizonyára tűkön ülve várják már, hogy mikor ülhetnek be a moziba, megnézni a legújabb akciót. Nos, Magyarországon a napokban több mozi is bejelentette, hogy a héten újra megnyitja kapuit, így végre mindenki úgy élvezheti a filmeket, mint a vírushelyzet előtt.

Csütörtökön nyitnak például a Budapest Film Zrt. mozijai, aznaptól a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin mozi is korlátozások nélkül vetít.

A James Bond – No Time to Die megjelenése a koronavírus miatt lett elhalasztva egészen novemberig. Most viszont pontos megjelenési dátumot kapott.

Nos, a helyzet az, hogy Angliában a film november 12-én kerül a mozikba, Franciaországban pedig november 11-én. Érdekes, hogy az Egyesült Államokban november 20-tól lesz nézhető, vagyis valamivel később, mint máshol.

Ami Magyarországot illeti, valószínűleg szintén későbbi időpontra lehet számítani, ugyanis nálunk általában az amerikai premier előtt egy nappal kerülnek a mozikba a filmek. A forgalmazó Fórum Hungary honlapja szerint a megjelenési dátum november 19.

A No Time to Die eredetileg áprilisban jelent volna meg, ám sok filmhez hasonlóan elmaradt a premier. A film készítése egyébként sajnos nem volt zökkenőmentes. Bizonytalan volt, hogy Daniel Craig visszatér-e Bond szerepében, ráadásul a rendező és az író is más lett.

Te várod az új James Bond filmet?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×