A Riot Games egy rövid bejegyzésben leplezte le a folyamatot, hogy mi alapján döntik el, melyik hős kaphat új skint az éppen következő promóció alatt.

A League of Legends játékélményének egy fontos része a hősök külsejét megváltoztató kinézetek. Ezek a skinek megszerezhetőek valódi pénzért, de ládából is kieshetnek, sőt, olykor egy esemény keretein belül is kifarmolható.

Amikor egy új kinézet család kerül szóba, esetleg egy meglévő bővítése, a közösség mindig hangosan kinyilvánítja a véleményét. Természetesen mindenki azt szeretné, hogy az ő általa mainelt hősök kapjanak új kinézetet, ez azonban nem ilyen egyszerű.

Mikor a Riot döntést hoz arról, hogy egy bizonyos kinézetet ki kapjon meg, fontos, hogy korábban hogyan teljesítettek a hős megjelent kinézetei. Ezt a hős népszerűségéhez mérik.

Másik fontos szempont, hogy bizonyos téma jól passzoljon a karakterhez. Senna sztorijába például tökéletesen illeszkedik a High Noon, míg egy Star Guardian már jóval érdekesebb lenne. Éppen ezért a Riot sokszor még akkor is elveti bizonyos ötleteit, ha korábban mondjuk egy kinézet család nagyon jól szerepelt. Ilyenkor inkább más irányba indulnak, hogy egyik skin csoport se értéktelenedjen el.

Nektek melyik a kedvenc kinézetetek a League-ben?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×