A VALORANT-ban minden pálya kicsit más. Split B-rakóját sokan szeretik, de úgy tűnik, hogy Sova az egyik legjobb mind a bevételére, mind a megvédésére.

Sova egy igazi infógép. Ha a szőke íjász a csapatban van, akkor nemcsak a hobbitok és a Gyűrű Szövetségének biztonsága, hanem az ellenfeleink pozíciójának ismerete is garantált. A szonár-szerű nyila az egyik leghasznosabb eszköz a játékban arra, hogy kiderítsük, merre akarnak mozogni ellenfeleink. Ám ez még nem minden! Ha valami balul sülne el, még mindig van egy drónja, amivel szintén át tudja vizsgálni az összes pálya nagyját. Ráadásul Ultimate képessége az egész mapon keresztüllő, s ha valakit elcsíp, annak szintén felfedi hollétét.

Van viszont egy pálya, ahol Sova még az átlagos teljesítményénél is jobban alkalmazható. Ez pedig nem más, mint Split.

Split B-rakóját egy szűk átjárón keresztül tudjuk befoglalni, vagy akkor, ha megnyitottuk az utat miden. A védekező játékosoknak számtalan lehetőségük van arra, hogy elbújjanak, így meglehetősen rizikós berohanni B-re. Szerencsére Sova megoldja a problémát, szinte rizikó nélkül képes lebuktatni bárkit.

A new (?) cheeky Sova dart spot on Split B Site for attacking/defending from VALORANT

Mint kiderült, a rakón elhelyezett fából készült fal alatt is át tudja lőni a nyilát az ügynök, ezzel teljesen új lehetőségeket nyitva csapatának. Ha begyakoroljuk a lövéseket, akkor bizony biztonságból védekező oldalon is leinfózhatjuk az ellent B-rakó előtt. Ez pedig komoly mennyiségű nyersanyagot spórolhat meg nekünk.

Érdemes a fenti videóban látottakat gyakorolni kicsit, hatalmas segítség lehet egy-egy helyzetben, ha ismerjük ezeket a furcsa szögeket.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×