Ismét a közösség dönthette el szavazással, hogy három játékos közül ki kapjon speciális lapot. Kent és Jovic párharcából a szerb jött ki győztesen.

A Summer Heat töltő képernyője alatt már felbukkant az ikon, hogy az esemény alatt ismét mi dönthetünk, hogy ki kapjon speciális lapot. Ezúttal három játékos közül választhattunk név szerint Jovic, Kent és Musa. A győztes saját felerősített SBC lapot kapott, míg a másik kettő kizárólag a FUT Draft alatt lesz választható. A közösség döntött és a szerb csatár nyert a választáson.

Jovic

Nagyon vicces volt nézni az elmúlt napokban a fórumokat és csoportokat, hiszen rengeteg kampányoltak a Real Madrid csatárja mellett. Nagyjából így nézett ki a három tábor.

Jovic lapját választotta, mert:

  1. Ő volt a legmagasabb értékű.
  2. Utálja Kentet, ezért reménykedett a Jovic lapban.
  3. Jovic, vagy Real Madrid drukker.

Kent lapját választotta, mert:

  1. Mindig becseréli, mindig gólt lő, és mindig csitítja az ellenfelet.
  2. Elege van a fentebbiekből, és ő is szeretne egy Kentet.
  3. Angol vagy Rangers szurkoló.

Musa lapját választotta, mert:

  1. Nem tudott dönteni, és inkább tartózkodik.

A Jovic SBC elkészítéséhez egy 84-es és egy 86-os csapatra lesz szükségünk. Az utóbbiba egy TOTW lap is kelleni fog. Az ára így 240 ezer környékén mozog.

Jovic

4 csillagos trükkmozdulatok, 5 csillagos gyengébbik láb. Medium/Medium Workrate. Pace statjai erősek, Shootingnál ,ami egy befejező csatárnak kell az magas. A távoli lövései és a tizenegyesei kicsit alacsonyabbak, de a többi patika. Rövid passzai jók, és viszont a hosszú indítások már akadoznak. Dribbling statjai nagyon erősek. A Balance és Agility statja is igen magas, ami nagyon meghatározza idén a lapok minőségét. Fejelése jó, valamint erőnlétével se lesz gond, viszont néha az agresszivitásával igen.

Mit ajánlok? Egy elég erős csatárról beszélünk. Az egyetlen hibája a Medium Workrate lehet, de ha ezzel együtt tudsz élni, jól meglesztek. CAM-ba semmiképp se tedd.

Visszajelzések alapján kicsit nehézkesen fordul, de írjátok le a saját tapasztalataitokat is.

Te megszerzed Jovic lapját?

×