Új tartalomgyártó skinjével bővül a Fortnite. Ezúttal Loserfruit kerül terítékre, speciális Outfitje és kiegészítői hamarosan megérkeznek.

Az év elején az Epic Games bejelentette, szeretnék szélesebb körben alkalmazni az Icon Series-t. Addig híres zenészek kaptak ebbe a szériába exkluzív tartalmakat, a kiadó viszont a tartalomgyártókat is a hírességek közé emelte. Így kapta meg Ninja is a maga csomagját, valamint Pokimane és Jordan Fisher a speciális emote-jukat.

Nem sokkal később az is kiderült, hogy még kik számíthatnak Fortnite Outfitre a közel jövőben. Grefg és Loserfruit neve hangzott el.

Mint kiderült, utóbbi előbb fogja megkapni a skint, sőt eredetileg már meg is kellett volna kapnia az előző szezon végén.

Loserfruit Outfitjének megjelenését pont arra az időszakra tervezték, amikor elkezdődtek az USA-ban a zavargások. A tüntéshullámoknak köszönhetően végül nemcsak a skin premier, hanem a teljes Chapter 2 Season 3 élesítése csúszott.

Most viszont, hogy komolyabb probléma nélkül elstartolt az új szezon, Loserfruit Icon Series tartalmai is megérkeznek végre.

Minden jel arra utal, hogy a holnapi (június 22.) Item Shop ciklusban már benne lesz. Így ha kedveled a videós munkásságát, vagy csak szimplán tetszik a tartalom, érdemes feltölteni egy kevés V-Buckot az egyenlegedre.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×