Onnan lehet tudni, hogy valami nincs rendben egy produkció esetében, amikor már a résztvevők is kritizálják az egészet. Az LCS esetében most ez a helyzet.

Amióta a Riot Games kitalálta, hogy franchise alapokra helyezi az észak-amerikai és az európai LoL bajnokságokat, a két nagyobb régióban megszűnt az egységesség. Megszületett az LCS és az LEC.

Az utóbbi időkben utóbbi elkezdett rátalálni a saját hangjára, a nézők egyszerűen imádják az európai produkciót. Szórakoztató rap csaták, szellemes reklámok, na meg minőségi adásterv és dizájn csalogatja képernyők elé hétről-hétre a rajongókat. Az LCS oldalán már annyira nem megy mindez gördülékenyen. A nézők nincsenek megelégedve a műsorok minőségével, a grafika bántja az emberek szemét, na meg többen úgy gondolják, hogy a felkészültség sincsen a csúcson manapság. Holott minden az USA-ból indult…

Egy still az LCS adásából – Lolesports

Ami egy igazán nagy pofon az egész produkciónak, hogy az idei nyári idényben már maguk a profi játékosok sem bíznak a minőségben. A TSM lövésze, Doublelift Twitterre írta ki gondolatait a műsor minőségéről, s jelenleg már ott tart, hogy nem érti, hogyan lehet egyre rosszabb és rosszabb közvetítéseket összehozni:

Persze nem is Yiliang Peng lenne, ha megállt volna ennyinél. Ki is fejtette, hogy mi a problémája. A produkció vezetője véleménye szerint egyáltalán nem tudja, hogy mi a szórakoztató egy lol rajongónak. Az összes „poén” bénán sül el, nincsen minőségellenőrzés, na meg túlzottan próbálnak az LEC sikereiből építkezni. Azok a humoros videók Európában jól működnek, az USA-ban viszont csak majmolnak, ami ráadásul erősen meglátszik a produkción.

Egy biztos, nem áll jól az LCS szénája, de nemcsak produkciós oldalon, hanem évek óta a Riften sem megy a csapatoknak. Eddig legalább bízhattak a közvetítések minőségében a nézők, de a COVID-19 okozta helyzet rendesen rányomta a pecsétjét a műsorokra. Reméljük mihamarabb kilábalnak ebből.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×