A folyamatosan frissülő játékok esetében sokszor előfordulnak bugok a spagetti-kód miatt. Most ismét felbukkant egy a Fortnite-ban.

Az új Fortnite szezon ismét visszahozta az életet a szerverekre, pár napig megint a Twitch egyik legnézettebb játéka volt az Epic Games lövöldéje. A fejlesztők újból meghúzták a váratlant, ezúttal egy DC kollaborációval csábítgatják a játékosokat a Battle Pass megvásárlására.

Az új csomag egyébként minőségi lett, láttunk már jóval rosszabb felhozatalt is. Az új pályát ugyan még szokni kell, a sok víz miatt teljesen megváltozott a játékmenet.

Kaptunk viszont pár új bugot is a kliensbe, amik közül egy párat előnyszerzésre is lehet használni. Mivel ezek használatát szigorúan tilja az Epic, mi csupán beszámolunk róla, hogy éles helyzetben mindenki számolni tudjon velük.

Az egyik ilyen exploit a helikoptereket érinti, újonnan ismét használhatjuk a Re-Deploy mechanikát a járműveknek köszönhetően.

You can glider redeploy from choppa new trick from FortniteCompetitive

Meg kell hagyni, a fenti videóból látszik, hogy nem egy bonyolult akció, mégis bizonyos esetekben sorsfordító lehet. A közösség is egyre többet beszél róla, na meg a médiavisszhang is emeli a hírértékét, így nem lennénk meglepve, ha hamarosan javítaná az Epic Games a szóban forgó hibát.

Addig is óvatosan lövöldözzünk Choppákra!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×