Már a második szezon végén sejteni lehetett, hogy érkeznek a cápák a Fortnite világába, azt azonban senki sem tudta pontosan, milyen szerepük is lesz.

A Fortnite a történetének leghosszabb szezonján van túl a Chapter 2 Season 2-vel. Az Epic-nek sok újdonsággal kellett készülnie, hogy jóvá tegye a végtelen várakozást, melyet a játékosoknak muszáj volt elviselni.

Már hetekkel a szezon végezte előtt tudni vélte a közösség, hogy alaposan átrendeződnek majd a dolgok a következő szezonban. A pálya a várakozásoknak megfelelően el is lett árasztva vízzel, de nem csak ez változott. A korábbi lila vihar mostantól egy hatalmas vízfal kíséretében érkezik.

Ezen felül újdonság még a loot cápák érkezte is a játékba

A nevük alapján nem nehéz kitalálni, hogy a cápák a haláluk esetén komoly lootot tudnak ejteni. A külsejük eltérhet, végezni azonban mindegyikkel ugyan olyan nehéz.

A cápák még színt is tudnak változtatni az alapján, hogy milyen ritkaságú lootot adunk nekik enni.

Ahhoz, hogy az irányításunk alá vehessük a cápát, nincs más dolgunk, mint a horgász botunkkal célba venni és bízni benne, hogy ráakad a csalira. Ha elsőre nem sikerül, érdemes tovább próbálkozni, ugyanis nem kell tűpontosnak lennünk.

Ti vettétek már hasznát valamilyen módon a cápáknak a Fortnite-ban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×