Sajnos még mindig problémát okoz a Warzone játékosai számára a végtelen betöltőképernyő hibája. A fejlesztők már dolgoznak a javításon.

Sajnos nem új probléma a Call of Duty: Warzone-ben a végtelen töltőképernyő hibája, ami régóta megoldásra vár. Ilyen esetben a Warzone játékosai beragadnak a töltőképernyőn, ahonnan nem tudnak továbblépni: nem kerülnek meccsbe, és kilépni sem tudnak addig, míg újra nem indítják a játékot.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor és miként lesz ez javítva, de az Infinity Ward elismerte a hibát.

Természetesen a jelenség több platformon is téma volt már, legutóbb valaki a Twitteren kérdezett rá, hogy mikor lesz végre javítva. Válaszul az Infinity Ward vezető fejlesztője Joe Cecot azt mondta: dolgoznak rajta, ám nincsenek könnyű helyzetben.

„Keressük a probléma okát, de ez egy igen összetett hiba. Elnézést kérünk a kellemetlenségért” – írta Cecot.

Ez alapján tehát sajnos nem egyértelmű, hogy a Warzone töltőképernyőjének hibája mikor kerül végleg javításra, de legalább megnyugtató, hogy tudnak róla. Az Infinity Ward hetente hoz ki frissítéseket, melyek rendszerint hibajavításokat is tartalmaznak, így remélhetőleg hamarosan megoldódik ez is.

Sajnos a játékban jelenleg is számos hiba és glitch fedezhető fel, melyek rengeteg fejtörést és munkát adnak a fejlesztőknek. Az viszont rendkívül pozitív, hogy a játékosok visszajelzéseire fokozottan figyel a csapat.

Te is találkoztál már az említett töltőképernyő hibával?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×