Június 23-án új limitált ideig tartó esemény indul az Apex Legends-ben. Ezzel együtt talán megkapjuk a várva várt Lifeline reworköt is.

Az EA Play Live eseményből nem csak azt tudtuk meg, hogy hamarosan izgalmas tartalmakkal rajtol el az Apex Legends legújabb eseménye, de egy hős életében változások is bekövetkeznek.

Úgy tűnik, hogy a Lifeline rework a Lost Treasure esemény indulásával kerül be a játékba.

Az Apex Legends életében több esetben kérte már arra a közösség a fejlesztőket, hogy egy-egy karakterrel kapcsolatban gondolják át a dolgokat. Így legutóbb például Mirage kapott komolyabb reworköt, ám úgy tűnik egyébként, hogy ez sem segített rajta, hogy a metába kerüljön.

Ugyanakkor a közösség azt is szeretné, ha az egyik legkedveltebb support karakter is átalakulna. Annak ellenére, hogy a statisztikák szerint Lifeline a leggyakrabban választott hősök közt van.

A Lost Treasures előzetese szerint jön a Lifeline rework

Az új esemény előzetesében felfedezhető egy rész, ami bizony a Lifeline reworkre utal. A karakter healing képessége ráadásul igen nagy mértékben átalakulhat. Erre nem kell sokat várni, hiszen a Lost Treasures esemény június 23-án indul. Ahogy a videón is látszik, a földön fekvő Bangalore szépen fel tudja húzni „magát” a healing drone segítségével. Arról nem is beszélve, hogy egy nagy pajzs is létrejön Bangalore előtt.

Ez nagy mértékben változtatja meg Lifeline lehetőségeit, hogy még jobb medic legyen. Eddig ugye, amikor egy down csapattársat húzott fel, nem tudott közben mást csinálni. Ez most úgy tűnik, megváltozik. Míg a drón segít a csapattárson, addig Lifeline folytathatja a harcot. Persze simán előfordulhat az is, hogy ez nem a reworkre, csupán az eseményre utal. Ki tudja?

 

A Respawn eddig nem jelentette hivatalosan, hogy érkezik a Lifeline rework, erre csupán az előzetesből következet a közösség. Májusban a fejlesztők azt mondták: próbálkoznak, és megpróbálják elérni, hogy Lifeline olyan hatékony legyen, mint volt az első évadban. Napokon belül minden kiderül.

Szerinted is nagy szükség van a Lifeline reworkre?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×