Épp csak kezdetét vette a Fortnite Chapter 2 Season 3, az adatbányászok máris azzal vannak elfoglalva, hogy darabokra szedjék a kódot.

Bár még csak 1 napja indult el a Fortnite Chapter 2 Season 3, az adatbányászok egy pillanatig nem pihennek. A rengeteg friss kódból máris olyan információkat szedtek ki, melyek akár a teljes szezont befolyásolhatják.

A Fortnite Season 3-ban a víz a pálya egy méretes részét közel teljesen ellepte. Eltűnt rengeteg fontos pont, mint a The Shark, a The Grotto vagy a Steamy Stacks.

A méltán népszerű és elismert FireMonkey nevű adatbányász máris képeket tudott közölni az új Steamy Stacks-ről. A jelenlegi játék kódjában ilyen állapotban szerepel a helyszín. Úgy tűnik, az első pontok között lesz, mely kiemelkednek a vízből.

A The Grotto ezzel szemben a szezon valamelyik távolabbi pontján jöhet majd vissza. Minek után a teljes helyszín a felszín alatt van, elképzelhető, hogy a szezon végére tartogatja az Epic Games.

A közzétett képeken két változás is van. A The Grotto a továbbiakban csak külső helyszínként funkcionál, nem lehet többé bemenni. A másik érdekesség a kezeket és lábakat növesztett chest. Erről már most rengeteg találgatás van a neten, hivatalosan viszont semmit nem tudunk a ládáról.

Skye, TNTina és Brutus sajnos úgy tűnik, odavesztek a második szezon fináléjában, a hozzájuk köthető pontok azonban még jó eséllyel visszatérnek a játékba. Pillanatnyilag eléggé lepukkant állapotban vannak:

 

Ahogy haladunk előre a szezonban, egészen biztos, hogy egyre több régi környék fedi majd fel magát. Ahogy ezek kiszivárognak, vagy esetleg feltűnnek a víz felszínén, mi megírjuk majd nektek.

Nektek bejött a harmadik szezon első napja?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×