Alig kezdődött el a negyedik szezon a Call of Duty: Modern Warfare-ben, a szemfüles játékosok máris komoly előnyhöz juttatták magukat, legálisan.

Már egy ideje a Modern Warfare részei a karon viselhető okoseszközök, melyek akár több funkciót is elláthatnak. Bizonyos darabok csak az időt mutatják, másik kiegészítők azonban lépést, vagy akár statot is számolnak meccs közben.

A negyedik szezon természetesen itt is emelte a szintet és bevezetett egy új karórát. A Battle Pass-ből kiszedhető új kiegészítőre egy nerfelt minimap került rá. Ez a sima multiplayerben vagy Warzone-ban csak egy jópofa kiegészítő, egy újabb interaktív kijelző.

A baj azonban a Hardcore módban van

A HC módok lényege, hogy sokkal komolyabb kihívást biztosítsanak a játékosoknak. Mindenki kevesebb élettel rendelkezik, jelentősen kevesebb a HUD a képernyőn és természetesen minimap sincs.

PSA. The mini map watch works in hardcore from modernwarfare

A redditen hívták fel a figyelmet arra, hogy bizony az új karóra, ami ebben a szezonban beszerezhető, bizony továbbra is működik a hardcore módban. Ha valakinek elég gyors a szeme hozzá, hogy lekövesse a minimap mozgását és közben az ellenfeleire is figyeljen, hatalmas előnybe kerülhet.

Szerencsére a karóra mindenki számára feloldható, ez ugyanis egy ingyenes szint a Battle Pass-ben, a 34. szint feloldásáért jár.

Attól függetlenül, hogy bárki megszerezheti, a helyes döntés az Infinity Ward részéről az lenne, ha letiltaná a kiegészítőt a HC módokban, az ugyanis a játékmód lényegét veszi el.

Szerintetek előnyt jelent a minimap, vagy annyira kicsi, hogy jelentéktelen és nem éri meg vele foglalkozni?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×