A Respawn nemrég bejelentette az Apex Legends vadonatúj eseményét az EA Play közvetítésében. A Lost Treasure számos újdonságot tartogat.

Ahogy azt az EA megerősítette, az Apex Legends legújabb eseménye, mely számos új tartalmat hoz a játékba, június 23-tól egészen július 7-ig zajlik majd. Ebben az időszakban többek között vár ránk majd a Crypto Town Takeover, valamint egy külön játékmód is, az Armed and Dangerous Evolved.

Lost Treasures Event

 

Armed and Dangerous Evolved LTM

Az Apex Legends játékosok számára ismerős lehet ez a játékmód, hiszen volt már olyan, hogy limitált ideig csak shotgun és sniper fegyverrel lehetett játszani a meccsek során. Ez a játékmód ezt az élményt hozza vissza egy kis csavarral.

Itt ugyanis csak az Evo Armor lesz elérhető a mapokon. Ez az jelenti, hogy semmilyen egyéb páncél nem vehető fel, szóval lesz kihívás bőven.

Crypto Town Takeover

Kép forrása: Apex Legends

A közvetítés során a fejlesztők bemutattak egy teljesen új helyszínt, mely Crypto-hoz köthető. Ez szintén a Lost Treasures esemény alatt jelenik majd meg a játékban. A Crypto’s Map Room elnevezésű hely lényege, hogy a mapon olyan helyszín jelenik meg, ami köthető az Apex Legends karakteréhez.

Nem ez az első alkalom, hogy egy Apex hős Takeover helyszínt kap a játékban. Legutóbb Bloodhound kapott saját kis helyszínt.

Lost Treasures Apex Packs

Az Apex Legends játékosai az esemény során limitált kiadású Lost Treasures tematikájú packokat is kinyithatnak majd. Ezeket véletlenszerűen is megkaphatjuk, de persze Apex Coinból is vehetünk packot.

Az esemény ideje alatt a packokból összesen 24 új és egyedi kozmetikum szerezhető meg, köztük 6 legendary fegyver-és karakterskin, valamint 12 további epic szintű cucc nyitható. Jutalomként azok, akik a korábbi System Override esemény alatt mind a 24 jutalmat megszerezték, új Mirage Heirloom fegyvert kapnak. Ez nem kis dolog, hiszen a Heirloom fegyverek a legritkább cuccok a játékban.

Nos, nem kell már sokat várni arra, hogy a Lost Treasures Event elinduljon. Június 23-án, vagyis jövő hét kedden indulhat a harc a jutalmakért. Te várod már ez eseményt?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×