Egy új BioWare játék mellett megemlítették a Criterion-t és a DICE-t is, mint csapatok, akik a következő generációs élményen dolgoznak az EA berkein belül.

Túl vagyunk az EA éves bemutatóján, az EA Play-en, ahol rendszerint minden fontos bejelentést intéznek. Többek között bemutatták a börtönből kiszabadulós (A Way Out) srácok új játékát, az It Takes Two-t és a FIFA 21-et is. A sok konkrét bejelentés mellett, mint például a Skate sorozat visszatérése, volt jó néhány cím, ami csak ízelítőt kapott.

Új Battlefield epizód, egy BioWare játék és még sok minden más

Forrás: Gamerant

A bejelentések sajnos elég soványra sikeredtek, inkább csak találgatni tudunk. Az EA emberei „új sztorikat, új élményeket és új gameplay elemeket” ígérnek.

Az ígéretek szerint a Criterion játéka másodperceken belül izgalmas versenyekbe varázsolja majd a játékosokat. Eközben a DICE a következő Battlefield epizóddal olyan méretű csatatereket tervez megjeleníteni, amit eddig még egy FPS játékban sem láthattunk. A BioWare is egy következő generációs játékon dolgozik, mely a tervezők szerint jó illusztrációja lesz annak, mire képes a jövő technológiája. Végül a Motive játéka, melyet „kiemelkedően ambiciózusnak és innovatívnak” hívott Laura Miele, az EA fő stúdióvezetője.

Ezek a címek sajnos kivétel nélkül csak jövőre várhatóak, ugyanis ami idén jön, az most konkretizálva lett. Ilyen a Madden és FIFA 21, a Rocket Arena és a Star Wars: Squadrons.

Ti melyik játékot várjátok a legjobban a még cím nélkül futók közül?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×