A dizájn után a második legfontosabb kérdés továbbra is megválaszolatlan.

A Sony csupán nemrég  mutatta be a legújabb PlayStation dizájnját, az árcédulát viszont egyelőre a fantáziánkra bízták. Ennek ellenére az Amazonon korábban kiszivárgott az ár, amiben sokan kételkedtek, ugyanis a 200 ezer forintot is meghaladta az árcédula. Ezúttal ismét az Amazon árai szivárogtak ki, viszont most több dolog is stimmel: többek között a digitális verzió 100 eurós árkülönbözet, ami a hagyományos és a digitális verzió között van.

A jelek szerint 499 eurót fognak kérni az 1 TB-os SSD-vel szerelt verzióért cserébe, azaz jelen árfolyam mellett 172 ezer forintra fog rúgni a PS5 ára. Amennyiben pedig nincs szükségünk a meghajtóra, úgy spórolhatunk 100 eurót, így ebben az esetben 399 eurót, vagyis 138 ezer forintot kell majd leszurkolnunk a digitális kiadásért.

Mindezen túl az árcédula alatt a megjelenési dátum is jól látható, aminek megfelelően 2020. november 20-án már meg is vásárolhatjuk a Sony új konzolját.

Ez épp a Black Friday előtti hét egyébként, így november 27-én indulhat majd a harc az amerikai bevásároló központokban a PS5-ökért.

Persze ezúttal is érdemes fenntartássokkal kezelni a fentebbi információkat, elvégre nem a hivatalos bejelentésről van szó. Az még viszont egy ideig várat magára, szóval ezzel kell beérnünk.

Lemaradtál valamiről a PS5-tel kapcsolatban? Nézz szét az összefoglaló cikkünkben, ahol minden infót összegyűjtöttünk az új PS5-ről.

Forrás

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×