A lengyel csapat kőkeményen betartja az elvet, miszerint csak akkor adják ki a játékaikat, ha azok tényleg elkészültek.

A CD Projekt RED gondozásában készülő Cyberpunk 2077 már túlzás nélkül évek óta izgalmas beszédtéma. A lengyel csapat a The Witcher 3 után rögtön neki is esett a jövőben játszódó RPG-nek. Bár mostanra szinte tapintható közelségbe került a játék, újra és újra kisebb pofonokat osztanak a fejlesztők.

A Cyberpunk 2077 már elkészült…részben.

A Cyberpunk 2077 fő sztorija mellett már a mellékküldetések és minden kész. A gameplay szintén készen áll, tartalmilag tehát teljesen zöldlámpás a projekt.

Más kérdés, hogy a CD Projekt RED tényleg nem hajlandó addig kiadni a játékát, amíg az 100%-os állapotban nincs.

Nem véletlen, hogy a The Witcher 3 a mai napig teljesen megállja a helyét. A grafikája, játékmenete és minden szegmense közel tökéletes. Éppen ebből kifolyólag a Cyberpunk 2077 sem fog megjelenni egészen november 19-ig.

Miközben sajnálatos hír, hogy további 2 hónapot csúszik a játék, azért van miért bizakodnunk. A közlemény alapján még a héten elkezdődik egy zártkörű teszt kiválasztott újságírókkal, akik majd további tanácsokat tudnak adni a fejlesztőknek.

További pozitívum, hogy a június 25-re ígért Night City Wire esemény nem marad el, még későbbre sem tették.

Ti várjátok már a Cyberpunk 2077 megjelenését? A The Last of Us második epizódja ma érkezik, azzal talán kielégíthetjük a kampány iránti vágyunkat.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×