A Respawn írója szerint az Apex Legends-ben hamarosan megjelennek a Pathfinder-szerű robotok, amelyek nagy szerepet játszottak a Titanfall franchise-ban.

Az úgynevezett MRVN (Mobil Robot Versatile Entity), vagy más néven Marvin, a Titanfall sorozat egyik fontos robotasszisztense volt, melyet a Hammond Robotics gyártott. Most úgy tűnik, hogy ezek a robotok hamarosan valóban részét képezhetik az Apex Legends történetének. Erről ráadásul nem egy pletyka árulkodik, hanem maga Tom Casiello, az Apex történetének írója.

Kép forrása: Titanfall

Casiello nemrég ugyanis felfedte, hogy a robotokat már a 4. évadban be akarták hozni, de a fejlesztés során néhány változás késleltette ezt.

Ennek ellenére kiemelte, hogy a robotok úton vannak a battle royale terepére.

„Fun fact: már majdnem a negyedik évadban benne voltak az MRVN-ek a játékban Worlds Edge mapon, sőt még mondatokat is felvettünk Pathfinder számára, hogy mit mond nekik”mondta Casiello a Twitteren.

„A tervek különféle okokból megváltoztak, de amikor ezek a srácok végre megjelennek, akkor Pathfinder valamit mondani fog nekik” – tette hozzá.

Kép forrása: Titanfall 2

Az MRVN robotok meglehetősen hasonlítanak Pathfinderre, ami valószínűleg nem is véletlen. Amennyiben a robotok később valóban megjelennek a történetben, valószínűleg még többet tudhatunk majd meg a hős múltjáról. Pathfinder maga is közülük való, ám magasabb szintű öntudata vezette őt a battle royale arénájába.

Nemsokára tehát kiderül, hogy Casiello hogyan integrálja a robotokat az Apex Legends világába. Mindenesetre izgalmasnak ígérkezik, az biztos.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×