A gamer, aki korábban már bizonyította, hogy banánok nyomkodásával is eredményes tud lenni a Dark Souls-ban, most legyőzte a főellenséget.

Az internet az utóbbi időben tele van különös Dark Souls gameplayekkel, melyekben valamilyen különleges kontrollerrel zúzzák az amúgy sem könnyen megölhető bossokat. Láttunk már gitáros, dobszerkós és mindenféle érdekes eszközt a játékhoz.

Ezek közül talán kiemelkedő volt SuperLouis64, aki korábban Donkey Kong bongok használatával játszotta a Sekiro-t. A srác 2017-ben mindenkit meglepett azzal, hogy banánokat csatlakoztatott a géphez kontroller gyanánt, és úgy harcolt a Dark Souls 3-ban. Nemrég még RingFit kontrollerrel is tolta.

Most, 2020-ban úgy gondolta visszatér, frissítette a banánkészletet és nekiment a final boss-nak.

Azonban ezúttal a dolognak célja is volt: jótékonysági céllal gyűjtést szervezett, beteg gyerekek javára.

 

Minden banán gondosan hozzá van csatlakoztatva a rendszerhez, és tulajdonképpen mindegyik egy gombot jelképez. A gondot néha az okozza, hogy könnyű őket összekeverni azokat a játék során. A legdurvább viszont az, hogy a srác végül legyőzi a Dark Souls főellenségét, a Soul of Cindert, akit még normális kontrollerrel sem könnyű elintézni.

Amellett, hogy SuperLouis64 elképesztő és egyben szórakoztató streamet alkotott, becsülendő, hogy az egészet jótékony céllal csinálta. Innen is gratulálunk neki!

Neked menne banánnal a Dark Souls?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×