Egy furcsa hibának köszönhetően szupersebességre tehetünk szert a Call of Duty: Warzone-ban. Így mondjuk nem nehéz akárhova landolni, igaz?

Időről-időre a közösség újabb és újabb hibákat fedez fel a Warzone-ban. Szerencsére a fejlesztők buzgó módon javítgatják ezeket, reméljük, hogy ez a hiba sem lesz sokáig jelen a játékban.

A Warzone-ban ha egyszer meghalunk, a Gulagból simán visszatérhetünk, így simán ejtőernyőzhetünk kétszer egy meccsen. A vezethető járműveknek köszönhetően azonban jóval többször is bevethetjük magukat a levegőből.

Ha van egy ismerősünk és egy helikopterünk, akkor egészen új szintre emelhetjük az ernyőzést.

Verdansk egy egészen nagy pálya, így normális esetben nem elképzelhető, hogy csak úgy átkeljünk rajta néhány pillanat alatt. Egy újonnan felfedezett hibának köszönhetően azonban könnyen leküzdhetőek a távolságok.

„Megmutatok nektek egy szupersebességet okozó glitchet, ami szó szerint bárhova elvisz pillanatok alatt.”

Egy népszerű Call of Duty videós mutatta meg először a technikát. Az exploit előhívása nem is túl nehéz, mindössze egy barátra van szükségünk, aki egy helikopter botkormánya mögött ül.

Ha telefonról nézed, léptess 1:15-re

 

A technika aktiválása után nem csak zuhanhatok, konkrétan bármilyen irányba repülhetünk Verdansk felett. A helikopter sokszoros sebességére is képes lehet a repülő játékos, így már annak sincs haszna a meccsen.

Az Infinity Ward minden bizonnyal a nagyon közeli jövőben javítja majd a hibát, így ha valakinek ezzel támadna kedve szórakozni, az gyorsan próbálja ki a mechanikát. Mi arra kérünk csak titeket, hogy ha ki is próbáljátok a repkedést, azt ne fordítsátok az ellenfeleitek ellen, maradjatok mindig sportszerűek.

Ti esetleg már láttatok Supermanként repkedő játékosokat Verdansk felett?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×