Sanhokon mostantól kevesebb alkalommal fogunk játszani.

Sanhok már a megjelenése óta eléggé megosztotta a PUBG közösséget. A solo játékosok általában kedvelik, míg a csapatok már kevésbé. Ennek ellenére többen rámutattak már korábban, hogy a ranked meccsek nagy része Sanhokon zajlik. Ez viszont már csak a múlté, ugyanis az új frissítés mellett lejjebb vették az esélyét, hogy Sanhokra dobja be a játékosokat.

Emellett a PUBG Corp. kommunikációs menedzsere azt is elárulta, hogy már Sanhok kivételén is gondolkoztak, természetesen kizárólag a kompetitív mérkőzésekre korlátozva. Ezt viszont a csapat egyelőre elvetette, de valószínűleg a játékosok visszajelzései fognak dönteni az ügyben. A korábbi nagy Sanhok-ellenesség egyelőre csillapodni látszik, de meglátjuk, mi lesz még a vége.

 

WackyJacky szerint viszont nem teljesen volt átgondolt ez a lépés, ugyanis Sanhok eleve nem része a kompetitív map poolnak, szóval profi meccseket sem látunk rajta. Ennek ellenére mégis erőltetik a streamer szerint, amit nem igazán kellene, hiszen a játékosok is utálják. Mi azért tartanánk egy közvéleménykutatást, elvégre attól, hogy a redditen pár poszt alatt elküldik a pályát (még) melegebb éghajlatokra, nem biztos, hogy a játékosok többsége valóban utálja.

Ti szerettek Sanhokon játszani?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×